Galla 2016 // Little red dress

ELLE Style Awards 2016

What a night. 

Nogle af jer har måske set det på instagram – Min veninde og jeg var for en uges tid siden til ELLE Style Awards og det var simpelthen så fedt. Det var så fed en oplevelse og samtidig også en sindssygt god aften! Da vi ankom var der mulighed for at få taget billeder på den “røde” løber – rød var den ikke ligefrem, da årets logo var printet på tæppet, hvilket iøvrigt så vildt sejt ud!

Vi blev budt pænt velkommen og fik tilbudt champagne i lange baner, mums! Samtidig med det var der en masse sjove foto aktiviteter og ellers bare mulighed for at tjekke det hele ud. Vi var naturligvis helt star-struck da vi stod ved siden af Christopher og hans smukke kæreste Cecilie og drak ud… haha – Hele showet var virkelig godt, og der var fede modeshows indlagt samt dygtige kunstnere der sang.

Efter showet var der fri bar og der var de sejest buddha øl, samt vildt lækre burgers fra Tommi’s Burger joint og igen sjove foto-aktiviteter.

P1010910 P1010916P1010919

Hele mit outfit er faktisk købt i ZARA – pudsigt nok. Skoene er dog fra Nelly som jeg købte til galla! (Et virkelig godt alternativ til et par høje stilletter – jeg er for det første dårlig til at gå i stilletter og samtidig har jeg dem normalt kun på i en time, dette par kan holde en hel aften 😉 )

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Galla 2016 // Little red dress