Ferie? - hvad er det

Outfit // Spring feelings

DSC09873

DSC09879DSC09907

DSC09898DSC09861

 

DSC09904

Skjorte (Ralph Lauren) Herrebuks (Malene Birger) Støvler (ukendt) Jakke (H&M) Tørklæde (Burberry) Lang snor ørering (Sanne Nordahn) Armbånd (from soldier to soldier) Ur (Daniel Wellington)

De sidste par dage synes jeg vejret har været virkelig slemt og blæsende og jeg håber inderligt at vinden har lagt sig en smule inden vi skal med en færgen til Sverige imorgen – Jeg er dog ikke typen der døjer med søsyge men færger der vipper er ikke lige min kop te.
Græsset er så småt begyndt at tage farve fra de få soltimer vi har haft og det har lokket mig udenfor idag, for at tage nogle outfit billede. 
 
Jeg har fornylig købt nogle smykker fra Sanne Nordahn og jeg er helt vild med dem. Hun laver nogle meget stilrene og naturlige smykker som blandt andet ledringe, lovetags, og snorøreringen som jeg har i, på ovenstående billede. Lige for tiden har jeg bare en fetish med snorøreringene så jeg var selvfølgelig helt oppe og køre da jeg så dem (og endda til nogle helt fair priser, som de fleste kan være med på) 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie? - hvad er det