My week through my phone

Hjemme fra Madrid!

DSC03038

Så er jeg hjemme fra Madrid igen og der er en masse indlæg i ærmet som kommer meget snart. Jeg har fået shoppet en del fede ting (synes jeg) som jeg også løbende vil dele med jer herinde. Vi var rigtig heldige med vejret i mandags hvor vi havde 19 grader og høj sol – rigtig lækkert, men så gik det ellers også ned af bakke, desværre. Det var heldigvis kun sidste dag det regnede så det var til at holde ud. Vi var ikke afsted i særlig lang tid i forhold til alle andre der tager på studietur hvilket også resulterede i et vildt hårdt program hvor vi skulle gå en masse – så vi var allesammen helt smadrede. Den sidste aften gav vi den helt vild gas og tog hele klassen ud og spise sammen med vores lærere hvor vi fik god tapas, massere sangrias og så flamingo – hvilket var en VILDT fed oplevelse. Jeg var meget imponeret  over hvor dygtige de var. 
Efter maden tog næsten alle i byen og vi tog på en bar tæt på vores hotel hvor der var vandpibe og øl for kun 1 euro. Der røg også en del “sex on the beach” ned – deres drinks var helt sindssygt gode. 
Rejsen hjem var lang og hård og det bedste var at være hjemme igen efter sådan en rejse. 
 
Udover det så har vejret idag været rigtig smukt så jeg tænkte jeg ville tage nogle outfit billeder her til bloggen. På mit outfit i dag har jeg 3 nye ting på. Blusen, skoene og min nye camel coat som nok er et af mine bedste køb. Jeg købte den i zara og det var faktisk en frakke jeg fandt da jeg var i Sverige med min mor. Men som jeg før har sagt så er alle andre steder end Spanien bare dyrere – så jeg krydsede alt jeg kunne for at den stadig var der da jeg kom til Madrid – og hvor heldig var jeg så lige. 
 
Jeg håber I har haft en fantastisk uge og er klar på at læse med om en masse nye ting. 
DSC03005 DSC03014 DSC03018
DSC03110 DSC03081 DSC03080 DSC03076 DSC03056
Bluse – Zara // Camel coat – Zara // Sko – læderforretning (ukendt) // Jeans – Asos // Mobil cover – Malene Birger // Perlering – Birgitte Munch //

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My week through my phone