My iPhone lately

Min negle hemmelighed…

DSC03138DSC03133 DSC03134

 

Som jeg før har fortalt så elsker jeg at gøre noget ud af mine negle. Jeg synes noget af det mest ucharmerende er grimme negle – sådan har vi det allesammen med nogle underlige ting. Men i hvert fald, så kan jeg rigtig godt lide at pleje og passe mine hænder og negle. Sidst jeg fik lavet shellac købte jeg en CND negleolie som jeg er blevet rigtig glad for. Jeg bruger den for at fugte mine negle og neglebånd så de ikke flænser (noget af det mest smertefulde) og så for at mine negle ikke skal dele sig i små lag. Hvis nogle af jer døjer med det så kan jeg helt klart anbefale denne olie og så nogle vitaminpiller der hedder silica. Silica er godt til både hår, hud og negle. Efter jeg begyndte at tage dem kunne jeg mærke at mine negle voksede mere (og mit hår) og så at de stoppede med at dele sig. De kan købes til en pris af kun 100 kr lige her og garanteret også findes billigere i nogle supermarkeder. 
Min mor og jeg er begyndt at investere i vinylux neglelakkerne fra CND som skulle holde i op til 7 dage. Min negle har meget olie i sig så uanset hvad jeg bruger af neglelakker så falder de hurtigt af. Derfor har jeg heller ikke oplevet at mine har kunne holde i 7 dage men jeg har dog oplevet at de kan holde en del bedre end almindelige neglelakker. Jeg har min kærlighed til chanelneglelakkerne og jeg køber dog også stadig en i ny og næ men for tiden står mine vinylux altså forrest. 
Fremgangsmåden med neglelakkerne er fantastisk. Jeg lakerer begge hænder en gang og uanset om de er tørre eller ej så gør jeg det også anden gang. Lige så snart jeg er færdig kommer jeg topcoaten på som gør at neglelakken holder. De tørrer inden for ingen tid og det er fantastisk når man er på farten og lige har glemt at ordne neglene.
 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My iPhone lately