Sig hej til Tove!

My skin deserves the best // skin routine

11780533_10205284314530881_839357180_n DSC04703 DSC04708 DSC04710 DSC04711

Jeg har altid sørget for at passe godt på min hud… eller i hvert fald siden jeg blev konfirmeret. Jeg har aldrig været bumse eller hudorme fri men jeg har heller ikke døjet med acne på noget tidspunkt. Min hud er meget midimellem, hvis jeg selv skal sige det. Min hud er langt fra perfekt, den er ujævn og jeg har mange ar fordi jeg ikke har kunne lade mine urenheder være. Jeg har prøvet omkring 5 forskellige renserutiner og jeg har uden tvivl fundet den bedste af dem alle.

Min renserutine er fra Rudolph Care og kan købes på nettet, eller i butikker. Da det er et forholdsvis dyrt mærke skiftede jeg ikke det hele ud med det samme, men i stedet som min gamle blev brugt op. Igår fik jeg købt det sidste der manglede, nemlig fugtighedscremen. Jeg ved ikke hvad det er, men min hud elsker det bare. Jeg kan anbefale det til alle der overvejer at skifte renseserie – Jeg er blevet afhængig og har ikke lyst til at skifte til andet, efter jeg har prøvet det.

Der er to forskellig rensecremer (step 1.) Jeg har valgt den skummende cleansing foam som efterlader huden fuldkommen babyblød og lækker at røre ved. Når den er skyllet af påfører jeg ca. 3 pist af facial mist (skin tonic) og slutter af med den lækre fugtighedscreme.

Jeg håber i nyder jeres søndag – hos mig skinner solen og en tur i skoven, ville ikke være helt ved siden af!

Cecilie Alexandra 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sig hej til Tove!