In love with "Toga Pulla"

Furry and valentino look alike

P1010559 P1010570 P1010579 P1010584P1010562 P1010590

Jeg har i et stykke tid kigget lidt på de ret lækre pels elastikker fra Lux fur på instagram og besluttede mig endelig for at klikke et hjem. Jeg tænkte den grønne farve ville passe meget fint til mit mørke hår men må indrømme jeg også har fået lidt for det støvede blå de har (wups, farligt – kunne godt tænke mig allesammen…)
Om ikke andet har jeg været rigtig glad for det og har brugt det mere eller mindre hver dag siden jeg fik det. Udover at det er en rigtig lækker accessory til blandt andet armen og håret så kan man altså snildt binde et lille stykke snor i og så det det skide fedt ud i nøgler eller på en taske og på denne måde har du altid et elastik ved hånden! Så det har mange funktioner, for mit vedkommende 😉 Find elastikkerne lige HER

Mine sko… forbander stadig dette vejr lidt, men så må de blive benyttet godt og grundigt her indenfor. De er ekstremt behagelige at have på, hvilket jeg overhovedet ikke havde regnet med så kæmpe thumbs up! Find dem lige HER – Glæder mig til at style dem med en rigtig fin sommerkjole, tror det vil give en super fed kontrast til hinanden!

Cecilie Alexandra 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In love with "Toga Pulla"