Eget design // åben for bestilling

H&M Studio // SS15 collection

hm studioPicMonkey Collage

 

Lets just take a minute….
 
Normalt plejer jeg ikke at være synderligt begejstret for H&M – jo de har da nogle fine basisting og nogle gange kan man også være heldig at finde noget mere unikt, hvilket jeg også synes de er blevet bedre til her i de seneste collection men denne studio collection SS15 er jeg ved at dåne over. Jeg glæder mig som en lille barn til at den udkommer, den 12 marts (KUN 6 DAGE). Jeg har allerede fundet nogle farvoritter som jeg deler med jer her på siden. Jeg er vild med det tropiske og afslappede sommer look og havde aldrig troet at H&M ville lavet noget så smukt som dette, og jeg synes de gør et ihærdigt arbejde og de ligger lige i hælene på butikker som blandt andet ZARA. 
 
Når kollektionen udkommer befinder jeg mig i Madrid og hvilket sted er bedre at befinde sig når det drejer sig om unikke og fede designs? Jeg skal storme butikken og hvem ved, måske bliver ZARA denne gang byttet ud med en H&M? 
 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eget design // åben for bestilling