Inspiration til den perfekte gallakjole

About roller-skates and the sun

tumblr_nlylxtI6ul1rn00rto1_500

tumblr_nlsoqz89PD1ron6ogo1_1280 tumblr_nlwu1i0UiA1tj87bio1_500  tumblr_nm12r3QtkC1rn00rto1_500tumblr_nm10w1CorS1rn00rto1_400

Igår var Loui, Marie og jeg ude på årets første rulleskøjtetur! Jeg havde fuldstændig glemt hvor sjovt det egentlig er. Vi snakkede meget om hvor godt det egentlig er for kroppen at stå på rulleskøjter, og det er virkelig god motion uden man tænker over det. Jeg glæder mig så meget til at de lange sommeraftener virkelig træder igennem og vi kan rulle lange aftenture. 
Vi kom op på næsten 16 kilometer igår – og jeg kan også sagtens mærke det i min krop i dag. Jeg synes det er fedt at man kan dyrke motion på en måde hvor det stadig bliver sjovt og hyggeligt – og det er helt bestemt noget jeg kommer til at udnytte når vejret bliver bedre. Igår der omkring 15 grader og det var helt perfekte vejr til at være ude i – da vi kørte hjem til aften var der stadig 9 grader udenfor så det var overhovedet ikke noget problem at køre rundt selvom solen var gået ned. 
 
Så frem med rulleskøjterne og ud på vejen – jeg synes vi skal gøre det cool at tage ud og rulle igen 😉 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til den perfekte gallakjole