Friday Cravings - Obsessed with Carrie Bradshaw & Mr. Big

En ideel lørdag

IMG_1256IMG_1277IMG_1279IMG_1291IMG_1297

 

Min lørdag morgen startede med et dejlig lang bad hvorefter jeg fik sat mig til rette så jeg kunne fortsætte med mine afleveringer. Hele min morgen foregik sådan… liiiiiiige bortset fra da jeg kom til at sætte netflix til og så lidt(hele) af Dear John.. Jeg havde min lille (store) trofaste hund liggende inde ved mig hele morgenen og det var så dejligt, han er den perfekte fodvarmer – han er desværre gammel, så vi nyder den tid vi har tilbage med ham. 
Til middag skulle jeg træne mine små skøjtepiger og efter det stod det på en shoppingtur i aalborg. Jeg fik købt noget neopren stof i stof og stil og noget fedt læder til en clutch som jeg har i tankerne, som jeg nok skal skrive mere om. Efter det tog vi i aalborg storcenter, som jeg altså ikke har været siden jeg var lille. Da jeg var lille var det noget vi ofte gjorde men efter jeg er blevet ældre er det eneste vi laver uden for aalborg centrum at tage i IKEA så det var faktisk meget hyggeligt. Jeg fik lækker sushi hos sushi mania (som virkelig kan anbefales og til vanvittigt billige penge) og sluttede naturligvis af med en frozen yoghurt – alt for mange kalorier på én dag, men jeg er altså virkelig mad glad! For mig, en helt ideel lørdag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Friday Cravings - Obsessed with Carrie Bradshaw & Mr. Big