En perfekt start på ferien

Tryllebundet af trilogien Fifty Shades of Grey


fifty-shades-of-grey-scandal-trailer rs_560x415-140805115125-fiftyshadeshotel

 

fifty-shades-grey

 

Jeg har læst de fantastiske bøger “Fifty Shades of Grey” og var igår inde og se filmen. Jeg var meget positivt overrasket, især fordi jeg havde mange fordomme om filmen inden jeg skulle ind og se den. Jeg havde hørt mange forskellige meninger om den og var lidt skævt indstillet om hvorvidt det ville gå hen og blive en film udelukkende kun med seksuelle scener, men jeg vil sige de har skåret en del fra i forhold til i bogen, hvilket nok er meget godt. Jeg anbefaler at man før man tager ind og ser filmen læser bogen først, for man får en anden forståelse af filmen og man bliver “tryllebundet” på en helt anden måde hvis man har læst bøgerne først. Det er helt klart en film jeg vil anbefale og det er bestemt ikke sidste gang jeg skal se den. 
 
Inden filmen var jeg ude og hente stof på nogle bestillinger af den marineblå kjole og efter det var jeg ude og spise med en veninde fra min klasse og vi fik rigtig lækker sushi i Aalborg centrum, og var stop mætte da vi gik derfra. Alt i alt en helt kanon start på min ferie. Håber I nyder ferien og har haft en dejlig start. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En perfekt start på ferien