En rabatkode til alle mine læsere

Shades of grey // Keep the good mood

DSC09916 DSC09918

 

Det er mandag, det regner, der er skyer og der er gråt – men ændrer ikke på at vi skal have en god dag alligvel. Min veninde har fødselsdag idag og vi skal til fødselsdag hos hende efter skole. Lige nu er det det kommende fødselsdagsbord der holder mig oppe. 
Jeg har nogle tips som hjælper mig med at holde lange triste dage til 8 modul ud. 

 

  • Planlæg din dag – Hvis du ved at du har noget godt du skal hjem til kan det ofte hjælpe på at din dag bliver god. Aftal med dine veninder at tage på cafe efter skole, tag i biografen til aften eller tag med en veninde i fitness.
    Udover det giver dig en god dag at planlægge, så giver det dig også en følelse af overskud og kontrol som er med til at sende en god dag på vej.
  • Den positive tanke – at tænke det er nogle gange nok. Hvis du tænker positivt så oplever du også alt positivt og det samme hvis du tænker negativt. Negative tanker smitter ufatteligt meget og det kan gøre en i forvejen hård og sur dag endnu værre.
  • Udnyt det grå vejr – Altså hvis det stod til mig så skulle jeg bage boller og drikke varm kakao hver dag hvor der var gråt vejr. Da jeg var lille gik vi altid i svømmehallen når vejret var dårligt og så bagte min mor boller og lavede varm kakao (sådan husker jeg det i hvert fald selvom jeg ved det måske kun skete et par gange om året) Det er noget jeg elsker at gøre nu og jeg synes vejret er rigtig hyggevejr – så prøv at udnyt det. Lav et varmt karbad og hyg om dig selv.

 

92f10c75a7a9f21ab0c69521864a5181

 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En rabatkode til alle mine læsere