The american donut

Finally you’re here march

boutique-chanel-biarritz
love-plane-travel-trip-world-favim-com-259873
Min marts måned bliver fyldt med spændende og nye ting. Jeg har glædet mig så længe og endelig er det tid. Næste weekend kommer til at foregå med intim koncert med L.O.C. sammen med min bedste veninde, og vi har planer om at vi skal ud i gaden efter. Det er første gang jeg skal i gaden så det bliver spændende. Det er faktisk også første gang jeg skal til en intim koncert så jeg er rigtig spændt på det. 
 
Weekenden derefter tager min klasse og jeg på studietur til Madrid som jeg har sparet sammen til i flere måneder nu – Jeg kan slet ikke vente med at komme ned og rippe deres Zara og Mango butikker, og det skal lige siges at Zara i Spanien sælger deres ting til det halve af alle andre lande, fordi det er Spanien der producerer det, så det er en ekstra lækker ting. 
 
Den sidste weekend i marts, altså i påsken, kommer til at foregå med at jeg skal på sportscamp med CP kørestolsbrugere. Sportscampen er udviklet i samarbejde med Helena elsascentret i københavn.
Jeg skal afsted som hjælper for Lisa og vi skal være der i 3 dage. Vi skal hygge os helt vildt og har snakket om at køre inden om Århus og få frokost og shoppe lidt inden vi kører helt derned. Igår var Lisa, hendes mor og jeg nede og se stedet som vi skal være, og jeg var så positivt overrasket. Alt var tænkt til punkt og prikke og der var lift og elevator op til vandrutsjebanen i vandlandet og alt der var på hele skolen var handicap venligt. En helt utrolig skole og ikke mindst fantastisk arrangement. – Jeg glæder mig til at komme afsted og have nogle dejlige dage sammen med Lisa. 
 
 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The american donut