Lørdagens outfit

Med som gæst // Student og konfirmations outfit

Skærmbillede 2015-03-11 kl. 12.54.14

Blomstret buksedragt – her // Sort buksedragt – her // Blå blomstret kjole – her // Cobalt blå jumpsuit – her // Marineblå buksedragt – her // skulderkjole m. blomster – her // Hvid blomstret kjole – her  // Gul kjole – her // Kjole med print – her // 
 
 
Foråret er kommet og sommeren er på vej – hvilket betyder konfirmationer og studentergilder. Jeg har derfor valgt at lave en inspiration til nogle lækre sommerlige outfits til sommerens fester. Som I kan se er jeg helt vild med blomsterprint som jeg synes giver et friskt sommerligt præg – Mine yndlings (som allerede ligger i min indkøbskurv) er uden tvivl den blomstrede buksedragt oppe i venstre hjørne, den gule kjole og den lyse blomstrede kjole ved siden af. 
Jeg synes buksedragt er noget af det fedeste. Det giver et casual-agtigt look men stadigvæk uden at være for meget. Snittet som den gule kjole har, er perfekt. Den skærer i taljen og fremhæver noget af det smukkeste på kvindekroppen. Den har nogle draperinger foran på maven som gør at det skjuler den lille delle som de fleste kvinder også har. Den har et modent men samtidig feminint og ungt look som jeg er vild med. 
Jeg håber det er nogle ideer I kan bruge – og jeg kan godt afsløre at nogle af sommerens hjemmesyede kjoler vil være i stil med nogle af dem jeg har delt. 
 
 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagens outfit