My iPhone lately

Laguna bronzer

 Vi står midt i maj måned, og det er virkelig ikke mange solskinstimer vi er sneget os op på indtil nu. Normalt plejer jeg allerede at være godt solbrun allerede nu, men det skulle ikke være tilfældet i år – en enkelt uge har jeg kunne ligge ud og jeg nåede da også at få lidt kulør men det er ikke meget i forhold til hvor heldige vi plejer at være. 
 
Nå men af den grund besluttede jeg mig for ENDELIG at investere i en ny bronzer. Da vi var i madrid for 2 måneder siden, kom jeg til ved et uheld at smadre min yndlings bronzer – Make up er ikke der jeg bruger de fleste af mine penge, så jeg har skulle tage mig sammen til at købe en ny. Den ankom med posten igår og jeg var nødt til at afprøve den med det samme! Jeg er ret vild med farven, da den ikke er for mørk og ser meget unaturlig ud, men derimod passer helt perfekt til min hudtone. Jeg er sikker på at jeg nok skal blive rigtig glad for den! 
DSC04058 DSC04065 DSC04071 DSC04075 DSC04095

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My iPhone lately