H&M Studio // SS15 collection

Sushi OG tapas night // fredag

DSC09995

DSC00011 DSC00006

Klokken blev forholdsvis mange før vi skulle spise – det er ikke bare lige sådan at gå i krig med at lave sådan en omgang sushi, så de to hunde her var ved at være godt sultne 😉
DSC09993 DSC09998DSC00003 DSC00005DSC00013
 
Når jeg laver sushi er det meget forskelligt hvad jeg kommer i. Jeg elsker rå tun og laks så det er der altid købt massere hjem af. Oftest plejer jeg faktisk også at bruge krabbe sticks men denne gang undlod jeg dem. Jeg lavede i stedet for tempura rejer som var et kæmpe hit. Jeg har altid haft svært ved at lave den perfekte sprøde dej men denne gang søgte jeg ekstra godt på nettet og fandt en almindelig dej og så tilsatte jeg rasp som skulle sørge for at de var sprøde. De eneste 3 slags fisk vi brugte var faktisk det men alligevel var der ikke én rulle der smagte ens. 
 
Jeg er virkelig vild med sushi og hvis det stod til mig, skulle jeg ikke leve af andet. Min far er dog ikke den store sushispiser så det er ikke det vi får mest af herhjemme – og det er så grunden til at vi også får tapas. Fredag aften skulle have stået i fastelavnsfestens tegn men i år blev jeg hjemme. Jeg har ikke været fuld siden nytårs aften og jeg er meget bange for hvordan min krop vil tage det og da jeg skal til L.O.C. koncert og i gaden i aften, så det er med blandede følelser at vi skal drikke. Det var derfor jeg tænkte at det smarteste nok ikke var at tage to dage i træk. Jeg ved at der ikke skal meget til at jeg bliver beruset, for Aleksander og jeg har har drukket drinks et par aftener, og der har jeg hurtigt kunne mærke at jeg blev lidt beruset. Så det er spændende hvordan det ender. 
 
Jeg har planer om at lave hjemmelavede flødeboller med hindbærskum senere, og der kommer helt sikkert en opskrift på dem hvis de er så ligeså lækre som de ser ud. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M Studio // SS15 collection