Laguna bronzer

Bidt af en gal royal copenhagen samler

Jeg må indrømme at min kærlighed går til det kongelige porcelæn. Jeg ved ikke hvad det er, men jeg er vild med den lidt bedsteforældre agtige hyggelige, danske, hjemmelige stil – det er hvad royal copenhagen er for mig. Mine bedsteforældre har altid haft det kongelige porcelæn i alle mulige farver og modeller, og jeg har faktisk arvet et helt gammel stel fra min oldemor.
Jeg er ikke fanatisk hvad angår royal copenhagen – jeg kan godt lide at mix-matche og sætte alle de forskellige typer sammen, og også blande det med noget helt andet end royal copenhagen.
Min samling er voksende men der er lang vej endnu. Jeg har været igang i 2 år nu og jeg bliver ligeså glad hver gang når jeg køber noget nyt. 
 
I forrige uge investerede jeg i en lille kaffekop med mega mussel og i tirsdags tog fanden ved mig og jeg endte med at købe en kop jeg har ønsket mig i rigtig lang tid. Jeg har for det meste samlet på hvid riflet, da det ikke er nær så dyrt som musselmalet, men jeg måtte altså bare købe den fantastiske kop som jeg har haft min kærlighed til siden jeg startede med at samle.

DSC04096 DSC04099 DSC04102 DSC04103

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Laguna bronzer