Find min stand til modebørs på søndag // 1. November

En farlig kærlighedsaffære…

Jeg har længe tænkt på at lave dette indlæg da jeg er sikker på at det er noget mange af jer kan holde med mig i. Det er så svært for mig at slippe tanken og efter denne weekend har jeg endelig besluttet mig for at nu skal det være… De sidste 4 år har jeg (uden held) forsøgt at finde et par helt perfekte vinterstøvler – Jeg leder efter noget der er unikt og ikke alt for almindeligt men samtidig med skal de være praktiske og man skal helst ikke fryse (alt for meget i hvert fald 😉 )

Nå… Men selvfølgelig har jeg forelsket mig i nogle af de sko der ligger i den lidt dyre ende, sådan skal det gerne være. Efter denne weekend med modebørs hvor jeg fik skrabet en god sjat sammen, så er jeg altså kommet meget tættere på drømmen om et par Toga Pulla og/eller Isabel Marant! Jeg har vildt svært ved at finde ud af om jeg skal gå den sikre vej og vælge et par i sort, eller naturfarve ELLER (ligesom jeg gjorde med min Karl Largerfeld, og er rigtig glad for) vælge en fed farve som fx. Bordeaux rød eller blå. Hvad synes i? Jeg er virkelig i vildrede!!!

hk

Cecilie Alexandra

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Find min stand til modebørs på søndag // 1. November