Yndlingssmykker lige nu

Steal the look // Miley Cyrus

Det skal ikke være en hemmelighed at mit yndlings-celebrity par ALTID vil forblive Liam og Miley… Jeg er stor fan af Miley også her efter hun har forandret sig meget. Siden jeg var lille var hun mit ideal og jeg brugte hver dag på at sidde og kigge de nyeste billeder af hende – Jeg synes hun er den smukkeste kvinde og hun er naturlig på samme tid.

Jeg er sikker på at mange af jer har været helt forelsket i samme look som hun bærer på billederne nedenunder, og nu har jeg gjort så i kan “stjæle” looket. Hun er så smuk og jeg elsker de billeder her!!!

_Miley_Cyrus_and_Liam_Hemsworth_on_the_red_carpet_044082_ 247741-liam-hemsworth-and-miley-cyrus 263285-miley-cyrus Miley-Cyrus-Liam-Hemsworth-Vanity-Fair tumblr_m6aos32xVb1rx9nz2o1_1280hhhhhhhhhhhhh

Kjole – Asos (her) // sko – Asos (her) // – neglelakker – chanel & kiko (her, her) // ring – asos (her) // læbestift – MAC (her) // øreringe – Asos (her)

Jeg var nødt til at dele dette outfit med jer, da jeg selv er så vild med det! Håber i kan lide det! Tager imod kommentarer med kyshånd<3

Cecilie Alexandra 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlingssmykker lige nu