Pre-birthday brunch

I am ready for you summer!

Jeg er ikke sikker på om jeg er den eneste der har fundet de FANTASTISKE birkenstocks i føtex, men i hvert fald så har jeg været nødt til at købe et par mere derfra… De blev de sorte Arizona og jeg er SÅ glad for dem. Jeg har før skrevet et indlæg HER om hvordan du kan få fingrene i alle salgs birkenstocks til langt under den pris de sælger dem til i butikkerne!
Jeg synes næsten det er relevant og fortælle lidt om den størrelse man skal vælge når man bestiller eller køber birkenstocks. De er meget “store” i størrelsen, altså ikke men som at man ikke kan passe den størelse man normalt bruger, men jeg vil sige at jeg kan passe både, 37, 36 og 35 – det sidste par jeg købte var en 35 og de 2 andre jeg har er 36 – så en størrelse mindre end man normalt bruger, vil jeg altså anbefale 
11178455_10204454365062663_413637295_n
Langt om længe fik jeg – ikke kun en hele to nye badedragter med posten. Jeg har længe gerne ville have en meget enkelt uden alt mulig smart på – jeg fandt denne på sheinside til kun 9 dollars. Det svarer til omkring 60 kr, så den var jeg nødt til at skulle have. 
Udover det fandt jeg den SMUKKESTE badedragt inde på asos.. Jeg har længe ledt (næsten 2 år) og så var den der – jeg tøvede slet ikke og bestilte den med det samme – da den kom ind af døren prøvede jeg den med det samme og den var simpelthen bare så fin! (Link HER) 
 
Jeg har selv været meget i tvivl omkring hvilket størrelse man skal vælge når man bestiller badedragter, for de er ofte meget små i længden – og det har også været derfor jeg aldrig har fået købt en.
Jeg vil anbefale at tage en størrelse større end mand normalt bruger, eller i hvert fald gå ind og finde de præcise mål, for de snyder ofte med billederne. Normalt bruger jeg 36 og xs/s men i den brune bestilte jeg en 38 og den blå en medium! 
Untitledhjk

 

 

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pre-birthday brunch