"Oh baby it's cold outside"

WANDERLUST

Untitled

Mine drømme efter gymnasiet er store, og min drømme begynder at nærme sig en realitet… Nogle af dem i hvert fald. Igår da jeg kom hjem fra skole lå der nemlig en kæmpe konvolut med alverdens brochurer fra EF som er en organisation der sender unge ud i verden på eventuelt skoleophold som college.

Da jeg gik i 9. klasse var min store drøm at blive udvekslingsstudent og har lige siden jeg ikke selv kom afsted, beundret mine to skønne veninder som fik muligheden for et helt år i et andet fantastisk land med spændende kultur.

Min første plan efter gymnasiet var egentlig at blive AU pair i USA da dette ikke er særlig dyrt og det eneste man mere eller mindre skal spare sammen er flybilletten, men nu har jeg taget skridtet videre… Og det skyldes så brevet jeg fik igår. Jeg har ikke haft tid til at nær studere det hele endnu, men for filan der er mange lækre destinationer. Jeg har 4 på min topliste. Santa Barbara, Miami, Los Angeles og Honolulu. Der er plusser og minusser ved det hele men lige nu er min mavefornemmelse (trods prisen fy for pokker) altså ved college… Det hele blev pludselig så virkelig da det brev kom igår og selvom intet er sikkert endnu har jeg helt sommerfugle i maven! Jeg er helt sikker på at jeg skal have et sabatår med en masse oplevelser – om det så skal være oplevelser i et andet land eller en anden by… det vil tiden vise! Jeg havde bare sådan lyst til at dele min glæde og tanker om næste år med jer!

Har i nogle erfaringer, fordele og ulemper ved nogle af tingene må i meget gerne skrive da jeg er vildt meget i tvivl om hvor min destination går hen efter sommer! I kan læse mere om EF lige HER

fdfProcessed with VSCOcam with c1 preset gsdgefge
ZW0R85j1

Cecilie Alexandra 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Oh baby it's cold outside"