About roller-skates and the sun

Finding the perfect bathing suit

tumblr_nmc9kpXtOA1qe8089o1_1280 tumblr_nmdypcu4TI1sgjkd1o1_1280

 

De sidste 2 somre har jeg ledt efter den perfekte badedragt. Jeg har været vild med “badedragt” ideen siden jeg så den første i H&M for et par år siden. Jeg aner ikke hvorfor jeg ikke har valgt at investere i en når jeg så gerne har ville have en, men det er bare som om jeg ikke kan finde LIGE præcis den jeg gerne vil have. Enten er snittene dårlige eller også så synes jeg de er for moderniserede. Jeg er ret vild med den old fashion agtige stil omkring badedragten… 
I år har jeg besluttet mig for at uanset hvad så SKAL jeg have købt mig en badedragt – For jeg, ligesom mange andre piger bryder mig ikke særlig meget om at gå på stranden i en bikini.. Det er ret upraktisk når man skal slikke sol at man ligger i en badedragt men jeg er kommet til det punkt at det nu kan være ligemeget – jeg SKAL bare have en! 
 
Asos har fået et nogenlunde udvalg, men jeg tror jeg vil tage i genbrug for at kigge efter en i stedet for, for så er det måske muligt at finde en i det look som jeg lige netop søger. 
 
Er der andre der også er blevet bidt af trenden ligesom mig?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

About roller-skates and the sun