Velkommen til det første og mest akavede blogindlæg

Første rigtige blogindlæg – sunday mood + gode råd til at klare en hård uge

tumblr_mdusq6Qych1rh1wv4o1_250 tumblr_me6365Xybx1rh1wv4o1_250 tumblr_lo0hveWGGX1qzh0vno1_250 tumblr_m9ui0cmxaZ1qa5p0qo1_250 tumblr_mavegw9MKt1qgn6feo1_250 tumblr_mc5g1lK4K71r111jno1_r1_250 tumblr_mcw4l8uIJT1qg44h2o1_250

 

En hård uge med alt for mange aflevering. En ny uge skal til at begynde og jeg har 4 gode råd til hvordan du klarer dig igennem en uge der kan være rigtig hård.

  • Tilrettelæg din hverdag. Brug en kalender hvor du skriver ned hvad du skal have gjort og hvem du har aftaler med. Det gør det lettere at få lavet alle de lektier der end skulle være og det hjælper dig også med at undgå at glemme aftaler eller dobbeltbookning.
  • Gå i seng kl 22:00 og stå op kl 06:00 Jeg ved godt det lyder meget “dydsmønster” agtigt men det virker faktisk. Det hjælper i hvert fald mig med at have overskud til at klare dagen igennem og det at jeg kan sidde og nyde min morgen og få set igennem hvordan dagen skal foregå det synes jeg er noget af det bedste.
  • Et værelse der er helt rydtet op er vigtigere end du tror. Selvom at at man udadtil siger at det er ligemeget og at man fx. bedst kan lide det lidt hyggeligt så er det én stor løgn, for ens værelse er i de fleste tilfælde det sted man tilbringer mest tid og hvis det ikke er rent og ordentligt hvordan kan dit hoved så være?
     
  • Og sidst men ikke mindst, træning! Det er så vigtigt at røre sig hver dag hvis man vil holde sig frisk men også hvis man vil have mere overskud. Det lyder ikke ligefrem logisk, fordi man jo bruger tid på at træne, men ved at man træne udløser ens krop endorfiner som gør dig mere glad og frisk og gør at du også får lyst til at få ordnet nogle ting som du måske før ikke følte du havde tid til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til det første og mest akavede blogindlæg